SHANGHAI PARADISE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanghai Paradise. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 10:23 Zonde dat er gratis garnalenkroepoek bij werd gegeven terwijl ik een vegetarisch gerecht besteld had. Het eten was verder erg lekker.
25 sep 2022 om 21:44 Snelle service, lekker eten. Zeer vriendelijke en nette bezorger. En super snel! Bedankt!
25 sep 2022 om 20:18 Goed warm en was erg lekker
23 sep 2022 om 19:42 was heel lekker
22 sep 2022 om 20:36 In één woord voortreffelijk.
21 sep 2022 om 21:33 Veel sneller bezorgd dan aangegeven, top! Eten was warm en erg lekker. Werd zelfs direct gebeld nadat ik de betelling plaatste, omdat ze dacht dat ik vergeten was nasi of bami te kiezen. Lief!
21 sep 2022 om 9:49 Was heel smakelijk en zelfs te vroeg bezorgd.
18 sep 2022 om 20:28 Eten was heet en lekker
15 sep 2022 om 20:36 Het eten was zoals altijd erg lekker
10 sep 2022 om 21:28 Eten erg goed. Porties zijn zeer groot
3 sep 2022 om 20:55 Het eten was erg lekker
29 aug 2022 om 9:30 Waren mooi op tijd! Eten was zoals altijd heerlijk en echt de prijs waard! Sinds wij jullie hebben gevonden nemen we nooit meer ergens anders Chinees. Love it!