SHANGHAI PARADISE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shanghai Paradise. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 21:45 Grote porties en warm, dat is dan helaas het enige wat goed was. De bami dreef in het vet en het rundvlees was zo taai dat we het niet hebben opgegeten. Wat we op hebben ligt vreselijk zwaar op de maag, nog nooit meegemaakt. Bestellen we niet meer.
5 feb 2023 om 13:00 Sneller dan aangegeven
2 feb 2023 om 10:47 Ik kan niets anders dan dit restaurant aanbevelen. Het eten is altijd lekker vers, heet en bezorgd door vriendelijk personeel en mocht er ooit iets mis gaan dan wordt het probleem snel opgelost.
2 feb 2023 om 9:11 Eten kwam precies op afgesproken tijd. Het eten was erg lekker, wist alleen niet dat de mihoen niet los geserveerd werd maar met de saté en saus er al in. Verder alles prima gesmaakt en ook meer dan genoeg. Vriendelijke bezorger!
29 jan 2023 om 21:22 Opnieuw helaas een deel van de bestelling niet ontvangen.
27 jan 2023 om 20:06 Lekker, veel, goed, warm en op tijd!
26 jan 2023 om 21:22 Lekker gegeten en goede service!
21 jan 2023 om 22:42 Uit elke doos ( van 5 ) was denk ik saus gelekt. Gevolg: papieren verpakking dreef weg als het niet was vastgehouden door plastic tas. Dus: hele aanrecht smerig. Ik moest na uitpakken eerst douchen voor ik kon eten. Walgelijk
20 jan 2023 om 22:01 Al aantal keren afgehaald en nu laten bezorgen, tevreden over het eten en de service.
20 jan 2023 om 21:01 Het eten was erg lekker en het was ook nog warm.
11 jan 2023 om 21:15 Lekker gegeten en goede service.
8 jan 2023 om 19:43 Lekker, goed warm en op tijd!